Hoppa till innehåll

Vad innebär GRF Gravstenars skadegaranti?

Det är viktigt att man som kund kan känna sig trygg i sitt val av gravsten. GRF Gravstenar vill ge dig som kund trygghet i form av vår breda kompetens och service. Den är en stämpel på att vi alltid levererar ett väl genomfört arbete. Ibland uppstår det hinder på vägen men då gör vi alltid vårt yttersta för att komma fram till en så bra lösning som möjligt för våra kunder.

GRF Gravstenar har funnits i olika former sedan år 1906. Vi är del av koncernen Naturstenskompaniet International och har systerföretag inom hela naturstensbranschen. Detta ger oss unika möjligheter att kunna leverera bra produkter till våra kunder. Vi finns med från det att stenen bryts i stenbrottet tills det att gravstenen monteras på kyrkogården. Allt görs utan mellanhänder. Sammantaget skapar detta en trygghet för dig som kund.

25-årig Skadegaranti

GRF Gravstenars 25-åriga Skadegaranti, som omfattar i princip alla gravstenar (*). Det är bra i de fall varken kyrkogårdens eller hemmets försäkring gäller för skador på gravstenen. Garantin är lätt att förstå. Om det uppstår en skada efter till exempel vandalism på stenen inom 25 år från att vi monterat den på gravplatsen kommer vi att reparera stenen eller ersätta den med en ny utan att det kostar gravrättsinnehavaren.

Om du vill kan du läsa hela skadegarantitexten här.

(*)Skadegarantin omfattar tillverkade gravstenar i granit.