Hoppa till innehåll

Sortiment

Våra stensorter

Med våra 18 egna stenbrott runt om i Sverige och Norden kan vi erbjuda och garantera vacker granit i många olika utförande. Bläddra bland hela vårt utbud.

Att välja en gravsten är en djupt personlig process som hedrar och minns våra kära som har lämnat oss. Hos oss på GRF gravstenar erbjuder vi ett omfattande utbud av högkvalitativa och vackert utformade gravstenar, utformade för att stå som tidlösa symboler för kärlek och minnen. 

Oavsett om du söker en klassisk design eller en mer modern och unik stil, erbjuder vårt sortiment av gravstenar en mångfald som möter olika behov och smaker. Vi strävar efter att erbjuda en enkel och meningsfull upplevelse när du väljer den perfekta stående gravstenen för att hedra minnet av dina nära och kära.

Varför ska du välja GRF Gravstenar?

Våra gravstenar är tillverkade i Sverige med stenar från Sverige och Norden. Detta gör att vi kan hålla nere våra utsläpp och erbjuda hållbara gravstenar. 

Vi förstår att varje individ och familj har unika önskemål när det gäller att hedra sina nära och kära. Därför strävar vi efter att erbjuda ett brett urval av gravstenar för att tillgodose olika smaker och behov. Våra höga gravstenar skapar en imponerande närvaro och är konstruerade med omsorg och precision för att stå emot tidens tand. 

Stående Gravstenar – En stolt minnesplats

Våra stående gravstenar representerar en stolt och beständig hyllning till livet och minnet av dem vi älskar. Med omsorgsfullt utvalda material och skickliga hantverk skapas varje stående gravsten för att förmedla en känsla av beständighet och respekt.

Varje stående gravsten är unik och kan anpassas för att spegla personligheten och minnet av den som har gått bort. Våra skickliga konsthantverkare och graveringsexperter strävar efter att fånga känslan och betydelsen av varje liv och omvandla det till en vacker och varaktig stående gravsten.

Vårt urval av stående gravstenar ger möjlighet till personlig anpassning med graveringar, mönster och symboler. Vi är dedikerade till att skapa minnesplatser som inte bara hedrar det förflutna utan också skapar en varaktig plats för reflektion och kärlek.

Liggande Gravstenar – En värdig minnesplats

För dem som föredrar en diskretare design erbjuder vi också eleganta liggande gravstenar. Dessa stenar ligger i harmoni med den omgivande naturen och ger en lugn plats för eftertanke. Våra liggande gravstenar är tillverkade av material av högsta kvalitet för att garantera hållbarhet och beständighet över tid.

Personliga Gravstenar för unika minnen

Vi förstår vikten av att skapa personliga minnesplatser. Därför erbjuder vi möjligheten att skräddarsy gravstenar med individuella graveringar, mönster och symboler. Vårt erfarna team av konsthantverkare och experter på gravering arbetar noggrant för att säkerställa att varje gravsten blir en unik hyllning till den bortgångne.

Tack för att du överväger oss som din partner i att skapa en värdig och vacker minnesplats för din kära. Kontakta oss gärna om du har frågor eller om vi kan hjälpa dig på något sätt.

Priser gravstenar

Priserna för gravstenar kan variera avsevärt beroende på flera faktorer, såsom design, storlek och eventuella tillägg som graveringar eller extra utsmyckningar. Hos GRF erbjuder vi exklusivt stenar från Norden, och vårt prisintervall för gravstenar startar vanligtvis vid 10 000 kr. Att välja och köpa en gravsten är en betydelsefull och ofta känslosam process för många. Kostnaden kan utgöra en väsentlig aspekt i detta beslut.

Storleken på stenen och graden av utsmyckningar är de främsta faktorerna som påverkar priset på en gravsten. Oavsett om det är en enkel eller mer detaljerad design, samt önskemålet om eventuella extra graveringar eller dekorativa inslag, spelar en betydande roll för att bestämma kostnaden. 

Läs mer