Hoppa till innehåll

OM OSS

Ett hantverk från beställning till montering

GRF Gravstenar är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av gravstenar. Vi har en stolt tradition sedan 1906 och egen tillverkning genom hela processen. Även textkomplettering och renovering av befintliga gravstenar löser vi med samma höga kvalitet.

Utanför Kristianstad i Skåne finns huvudkontoret, ett stenkast från stenhuggerier och stenbrott. Med försäljningskontor i Kristianstad, Stockholm, Göteborg, Malmö, Emmaboda och Östersund har vi en stor geografisk spridning som gör att vi är utvalda som samarbetspartner till Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF) och Fonus. Med det samarbetet har vi möjlighet att hjälpa dig som kund i stort sett var du än befinner dig i Sverige.

Vi ingår i Naturstenskompaniet International AB, en koncern där alla ingående företag uteslutande jobbar med natursten. De flesta granitsorterna som vi erbjuder våra kunder har brutits i något av koncernens 18 stenbrott i Sverige och Norden. Gravstenarna är tillverkade i någon av koncernens egna stenhuggerier.

Garantier

Skadegaranti

Vår 25-åriga Skadegaranti omfattar alla gravstenar tillverkade av granit (*). Det är bra i de fall där varken kyrkogårdens eller hemmets försäkring gäller för skador på gravstenen. Garantin är lätt att förstå. Om det uppstår en skada efter till exempel vandalism på stenen inom 25 år från att vi monterat den på gravplatsen kommer vi att reparera stenen eller ersätta den med en ny utan kostnad för gravrättsinnehavaren.


Garantier

Alltid fri montering

När du beställer en ny gravsten från oss på GRF Gravstenar ingår alltid montering av stenen.

Verktyg

Skapa skiss på gravsten

Bläddra i vårt sortiment och anpassa gravsten efter era önskemål. Välj form på sten, granitsort, text och dekor. Precis så som ni vill ha det.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Ett tryggt val i en svårt stund

Lång erfarenhet, stolt tradition sedan 1906 och egen tillverkning gör att processen för att ta fram och leverera er önskade gravsten är i trygga händer. Läs mer om hur det fungerar.