Hoppa till innehåll

Gravstenar i Göteborg

Öppettider
Mån-Fre 9:00-17:00

Adress
Stockholmsgatan 2
416 70 Göteborg

031 - 55 30 70

E-post
mikael.johansson@grf.se

Telefon
031 - 55 30 70

Medarbetare

Försäljning

Mikael Johansson

Telefon: 031-55 30 70

Mobil: 0708-739846

E-post: mikael.johansson@grf.se

Välkommen till GRF gravstenar i Göteborg – din partner för vackra och hållbara gravstenar i Göteborg och omnejd. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa gravstenar som kommer från Norden. Oavsett om du söker en traditionell gravsten eller en mer personlig design, är vi här för att hjälpa dig att hedra den bortgångne på ett respektfullt och minnesvärt sätt.

Vår passion ligger i att skapa gravstenar som speglar den individuella personligheten och livshistorien hos varje bortgångne. Vi förstår att valet av en gravsten är en känslig process, och vi strävar efter att göra den så enkel och smidig som möjligt för dig och dina nära.

Stående gravstenar i Göteborg

Stående gravstenar erbjuder en ståtlig hyllning till de bortgångna, stående, uppriktiga och synliga på kyrkogården. Dessa gravstenar kan variera i storlek, form och design, vilket ger en rikedom av anpassningsmöjligheter för att spegla den avlidnes personlighet och liv. Fyll i namn, datum, personliga meddelanden eller citat för inristning på den stående gravstenen.

Liggande gravstenar i Göteborg

Liggande gravstenar är mer diskreta och integreras harmoniskt med landskapet, vilket ger en känsla av frid och stillhet. Dessa stenar är placerade direkt på marken och markerar viloplatsen med respekt och värdighet. Deras liggande gravstenarna erbjuder en bred yta för inskriptioner och dekorativa element, vilket möjliggör detaljerade och personliga uttryck av minnet. Liggande gravstenar är ofta valda för deras lågmälda elegans och förmåga att smälta in i den naturliga omgivningen och skapar en intim och reflekterande miljö för besökare att komma ihåg och hedra sina kära.

Dekorera gravstenar i Göteborg

Att dekorera en gravsten är en viktig del av att skapa ett meningsfullt och personligt minnesmärke. Det finns flera sätt att anpassa en gravsten, varav de mest populära inkluderar graveringar och tillägg av olika föremål.

Graveringar:

Dessa är djupt personliga inskriptioner som kan omfatta allt från den avlidnes namn och livsdata till citat, dikter eller symboler som har en speciell betydelse. Graveringar fungerar som en bestående hyllning och kan ge tröst till anhöriga genom att spegla personens liv och värderingar.

Vaser:

Att lägga till en vas vid gravstenen är inte bara en estetisk tilläggning; det erbjuder även en praktisk plats för att placera blommor. Blommor är en traditionell gest för att visa respekt och kärlek, och vaser gör det möjligt att regelbundet förnya detta tecken på minne och hängivenhet.

Fåglar och andra figurer:

Dessa element kan läggas till som symboler för olika aspekter av den bortgångnes personlighet eller liv. Till exempel kan en fågel representera frihet, frid eller en andlig resa. Dessa figurer ger en extra dimension av betydelse och skönhet till gravplatsen.

Porslinsfoton:

Ett porslinsfoto kan fästas på gravstenen för att ge en visuell representation av den bortgångne. Detta skapar en mer personlig koppling till minnesplatsen och gör det möjligt för besökare att reflektera över den avlidnes liv och arv

Dekorera gravplatsen – Göteborg

Vi erbjuder eleganta dekorationer för att personifiera gravplatser och skapa en minnesvärd och respektfull miljö. Vårt sortiment av produkter bidrar till att hedra de bortgångnas minne på ett vackert och meningsfullt sätt.

Tillgängliga dekorationer:

  • Blomlister
  • Gravramar
  • Vasplattor

Textkomplettering gravsten – Göteborg

Textkomplettering på gravstenar är en tjänst som gör det möjligt att lägga till ytterligare inskriptioner på en befintlig gravsten. Detta kan vara aktuellt när familjer önskar hedra minnet av ytterligare en bortgången person eller lägga till viktiga datum eller meddelanden. Genom denna tjänst säkerställer vi att den nya texten harmoniserar med den befintliga designen, bevarar gravstenens estetik och upprätthåller dess varaktighet och betydelse som ett minnesmärke.

Kontakta oss gärna för att boka en personlig konsultation eller för att få mer information om våra gravstenar och tjänster. Vi är här för att lyssna på dina behov och önskemål för att skapa den perfekta gravstenen för den bortgångne. Tveka inte att ringa eller fylla i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig i denna viktiga process.

Fler bilder